Akcija na VARTA akumulatore -20% do 01.03.2022

Silver Dynamic AGM

Mjerilo za sva start-stop vozila

VARTA® Silver Dynamic AGM označava nedostižne performanse; s 3 puta dužim vijekom trajanja u odnosu na konvencionalne akumulatore, VARTA® Silver Dynamic AGM akumulator savršen je izbor za vozila s najvišom energetskom potrošnjom. Razlog tomu mogu biti veća opterećenja pri uporabi, hladne zime, vruća ljeta ili mnoštvo pribora i opreme. Zato u 70% novoproizvedenih automobila sa start-stop tehnologijom koji se napajaju AGM akumulatorima, možete naći VARTA® Silver Dynamic AGM akumulatore.

Nedostižne performanse za start-stop sustave

 • 3 puta dulji radni vijek u odnosu na konvencionalne VARTA® akumulatore
 • Najjača moguća struja pri pokretanju motora omogućava pokretanje motora i u ekstremnim klimatskim uvjetima dok i dalje održava svojstva komfora i sigurnosti funkcionalnim
 • Dostupno je 5 modela, različitog kapaciteta, jačine pokretačke struje i veličine
 • Može se reciklirati, a proizvedeno je tehnologijom koja štedi energiju

Imajte na umu: AGM akumulator se uvijek mora zamijeniti AGM akumulatorom. VARTA preporučuje zamjenu akumulatora samo u stručnim radionicama.


Silver Dynamic

Najbolji za klasične performanse i najviše energetske potrebe

Posjedujete automobil koji ima dosta opreme? VARTA® Silver Dynamic akumulatori su savršen izbor za Vaše vozilo koje nema funkciju start-stop, ali ima najviše energetske potrebe. Ovi akumulatori pružaju prvorazrednu pokretačku snagu koja se beskompromisno uspijeva izboriti s najkompleksnijim energetskim zahtjevima.

Za dodatnu snagu i vrhunske performanse

 • Savršen akumulator za vozila bez funkcije start-stop
 • Do 15 % veću snagu pokretanja nego Blue
 • Dostupno je 11 modela, različitog kapaciteta, jačine pokretačke struje i veličine
 • Može se reciklirati, a proizvedeno je tehnologijom koja štedi energiju

Imajte na umu: u usporedbi s našim VARTA® Blue Dynamic akumulatorima, Silver Dynamic akumulatori pružaju 15% više pokretačke snage.


Blue Dynamic EFB

Za superiorne energetske potrebe

Ulazni start-stop sustavi obično su opremljeni EFB akumulatorima (poboljšanim akumulatorima s potopljenim ćelijama). VARTA® Blue Dynamic EFB je savršen za vozila s energetskim zahtjevima koji su veći od uobičajenih. Tako da, ako tražite akumulator s duljim vijekom trajanja u odnosu na konvencionalne VARTA® akumulatore, onda je za Vas pravi izbor VARTA® Blue Dynamic EFB.

Osmišljeno za ulazne start-stop sustave

 • Vijek trajanja koji je i do 2 puta dulji nego kod standardnih VARTA akumulatora
 • Namijenjeno vozilima s energetskim zahtjevima koji su viši od uobičajenih
 • Dostupno je 5 modela, različitog kapaciteta, jačine pokretačke struje i veličine
 • Može se reciklirati, a proizvedeno je tehnologijom koja štedi energiju

Imajte na umu: Neki ulazni start-stop sustavi vozila imaju EFB akumulatore. EFB akumulatore uvijek treba zamijeniti istim OE rezervnim dijelovima kao što su Blue Dynamic EFB. Radi boljih performansi, EFB također može se zamijeni AGM akumulatorom.


Blue Dynamic

Pouzdane performanse za srednje energetske potrebe

Akumulatori VARTA® Blue Dynamic smišljeni su za vozila s prosječnim potrebama za snagom – a to znači: standardna oprema bez start-stop tehnologije. VARTA® Blue Dynamic akumulatori nude dodatnu pokretačku snagu i pružaju dosljedno visoke performanse na duže staze. Dobivate najbolju kvalitetu zahvaljujući primjeni vrhunskih europskih projektantskih standarda.

Proizvedeno za automobile s prosječnim energetskim potrebama

 • Za sve automobile sa standardnom opremom
 • Do 25 % veću snagu pokretanja nego Black
 • Dostupno je 25 modela, različitog kapaciteta, jačine pokretačke struje i veličine
 • Može se reciklirati, a proizvedeno je tehnologijom koja štedi energiju

Imajte na umu: akumulatore treba uvijek zamjenjivati jednako vrijednima, kako bi automobil zadržao svoja željena svojstva. Za još bolje performanse u okviru konvencionalnog opsega obradujte svoj automobil tako što ćete mu namjesto VARTA® Silver Dynamic pružiti VARTA® Silver Dynamic AGM.


Black Dynamic

Osnovne performanse za automobile proizvedene prije 2000. godine

Za automobile s manjim potrebama za snagom, proizvedene prije 2000. godine, preporučujemo VARTA® Black Dynamic akumulatore – pouzdan odabir povoljne cijene bez potrebe za održavanjem. Podrazumijeva se da se kao i obično možete osloniti na našu najsuvremeniju tehnologiju i dugoročne performanse. Odaberite VARTA® Black Dynamic i uvjerite se sami.

Proizvedeno za automobile s osnovnim energetskim potrebama

 • Namijenjeno starijim vozilima proizvedenim prije 2000. godine
 • Akumulatori kojima nije potrebno održavanje
 • Dostupno je 13 modela, različitog kapaciteta, jačine pokretačke struje i veličine
 • Može se reciklirati, a proizvedeno je tehnologijom koja štedi energiju

Imajte na umu: akumulatore treba uvijek zamjenjivati jednako vrijednima, kako bi automobil zadržao svoja željena svojstva. Za još bolje performanse odlučite se za VARTA® Blue Dynamic akumulator.